Opleiding & bemiddeling vóór hoogbegaafde jongeren

Nieuwsgierigheid

Nieuwsgierig

Iedereen wilt van nature ontdekken, leren en onderzoeken. Nieuwsgierigheid is de behoefte die je voelt om iets uit te zoeken of te weten.

Ieder mens is nieuwsgierig, we zijn nieuwsgierig geboren. De een is alleen nieuwsgieriger dan de ander.

Einstein zei ‘ik heb geen speciaal talent, ik ben slechts nieuwsgierig’.

Als je open staat voor onzekerheden, veranderingen, ideeën en andere waarden ben je nieuwsgierig. Als je jezelf uitdaagt om iets nieuws leren ben je nieuwsgierig. 

Voor vrijwel alle beroepen geldt nieuwsgierigheid als een waardevolle competentie maar voor een developer is een nieuwsgierige inslag een noodzakelijkheid. Al jouw gratis, aanwezige competenties als aandacht voor detail, innovativiteit en leervermogen zal je in staat stellen om alle brokjes informatie te verzamelen en je werk goed te doen. 

Wij creëren graag een omgeving waarin je nieuwsgierigheid niet belemmert wordt. Je kan die aparte vragen stellen. Je kan fouten maken. Bij ons geen angst voor gezichtsverlies.  

Schuilt er een developer in jou? Wij halen ‘m eruit tijdens een sterk opleidingsprogramma bij Rezchool. En zodra die developer eruit is gekomen kan je rekenen op een vaste baan en een kansrijke carrière in een branche waar toekomst in zit. 

Bij ons word je klaargestoomd voor de eerste developer klussen. Dat betekent piepende oren, krakende hersenen en bergen informatie. Moeiteloos pik jij dat op. Gewoon omdat je hard werkt, slim bent en development gaaf vindt.

Jij verdient:

  • Een uitdagend werk- en leertraject van 0 tot 24 weken waar je zónder IT-ervaring en schoolvereisten mee kan starten.
  • Een mooi softskill programma waarin jij samen met je coach het beste in jezelf naar boven haalt.
  • Na de opleiding een baangarantie.