Vóór hoogbegaafde jongeren

ns trein node.js development

Webdeveloper worden?Ben je een hoogbegaafde jongere en lijkt het je leuk om in de IT te werken? Dan ben je aan het goede adres!De middelbare school afronden en een vervolgopleiding doen is niet voor elke hoogbegaafde een haalbare kaart. Wij weten hoe het is en helpen je op weg naar een leuke carrière.


Rezchool is gespecialiseerd in het bieden van persoonlijke begeleiding en opleiding in webdevelopment. Maar ook native app development en andere beroepen liggen voor Rezchool leerlingen in het verschiet.

Eenmaal aan de slag is het ook makkelijk om over te stappen op andere talen en technieken. De basis, die haal je hier in huis. Betaalbaar én met baangarantie.De begeleiding is persoonlijk. Je krijgt een op maat gemaakt traject waarbinnen je tussen de 0 en 24 weken begeleid wordt naar een betaalde baan. Het kan zijn dat er nog een korte stage aan verbonden is. Rezchool weet hoe belangrijk het is om autodidact te zijn. Je bent voornamelijk zelfstandig aan het leren. Je krijgt van ons crash courses op de gebieden waar jij nog over moet leren om aan de slag te kunnen gaan.Wellicht ben je binnenkort wel junior front-ender, drupal specialist, UX specialist of React native developer!Ook is er aandacht voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Het is dé specialisatie van onze lerares in kunstzinnige vorming Jacqueline Delsing. Rezchool werkt samen met meerdere werkgevers binnen onze landgrenzen. Nog steeds interesse na dit verhaal? Meld je bij Yessica van een intake gesprek:
mailicon info@rezchool.nl


Messenger Facebook Messenger


Whatsapp Whatsapp